Hanmudo Seminar Zwitserland

Het jaarlijkse Hanmudo seminar in het buitenland komt er weer aan, deze keer is de school van Ernst Jan Rolloos in Zwitserland aan de beurt. Het seminar zal plaatst vinden in Alvier Sport and Culture Center in Oberschan, van 30 mei tot 1 juni 2014. Het seminar staat onder leiding van Dr. He-Young Kimm, grondlegger van Hanmudo.

Lees verder [...]

Kwartaaltraining 23 februari 2014

De eerstvolgende kwartaaltraining zal plaatsvinden op zondag 23 februari. De training begint om 09.30 uur en eindigt rond 12.00 uur (kan uitlopen). Deelname voor Hanmudo Bladel leden is gratis, de bijdrage voor niet-leden bedraagt €5,-.

Geup-examens volwassenen

Nadat een paar weken geleden de jeugdleden van Hanmudo Bladel examen hebben gehad. Hebben nu ook de volwassenen hun examen gedaan. Op donderdag 9 Januari was het zover. Het harde werken is weer beloond, want ondanks dat de lat steeds hoger wordt gelegd is iedereen geslaagd. Allemaal gefeliciteerd met het behalen van de volgende band!

Lees verder [...]

Geup-examens Jeugd goed verlopen

Op vrijdag 8 november hebben de jeugdleden van Hanmudo Bladel hun halfjaarlijkse examen weer gehad. Ondanks dat er hier en daar wat zenuwen waren heeft iedereen een prima examen afgelegd. Al het harde werken is weer beloond, want iedereen is geslaagd. Allemaal van harte gefeliciteerd en op naar de volgende slip/band!

Lees verder [...]
Powered by CuteNews