Clubleden bedanken Rob

Afgelopen donderdag hebben de leden van Hanmudo Bladel Rob bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren, in het kader van het 10-jarig jubileum. Rob heeft een jubileum T-shirt en een chocoladestukje van de leden cadeau gekregen. Na afloop had Caty in de kantine voor wat lekkers gezorgd. Zaterdag 16 november gaan we met iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven uit eten.

Lees verder [...]

10-jarig jubileum Hanmudo Bladel

Wat ooit begon als een klein groepje Hanmudo beoefenaars, is nu uitgegroeid tot een flinke groep fanatieke Hanmudoka's. Dit jaar viert Hanmudo Bladel haar 10-jarig bestaan. Een mooi moment om de oprichter en hoofdtrainer, Rob Plasmans (5e Dan), eens in de spotlights te zetten.

Sinds 5 november 2003 is Rob Plasmans op zelfstandige basis met Hanmudo bezig. Rob begon met Martial Arts in 1989. Zijn oorsprong ligt bij Taekwondo waar hij in 1989 mee begon. Vanaf 1995 heeft Rob ook nog een aantal jaren Hapkido beoefend. Rond 1997 is Rob begonnen met Hanmudo. Een aantal jaren heeft hij in Bladel training gehad, waarna hij op 5 november 2003 voor zichzelf is begonnen. Nu reist hij de wereld rond om te trainen en seminars te volgen in Hanmudo. De kennis die hij opdoet bij deze seminars deelt hij vervolgens drie keer per week met zijn leerlingen in de sporthal te Bladel.

Lees verder [...]

Clubexamens november 2013

De datums voor de aankomende examens zijn bekend, deze zullen zoals gewoonlijk plaats vinden tijdens de training. Het examen van de jeugd vindt plaats op vrijdag 8 november, en voor de volwassenen op donderdag 21 november.

Eventuele wijzigingen worden in dit artikel bekend gemaakt.
Powered by CuteNews