Jeugdexamens 6 januari 2017

Na de examens van de volwassenen afgelopen donderdag, waren de jeugdleden aan de beurt. De examens hebben vrijdagavond 6 januari plaats gevonden. Het harde werken is opnieuw beloond. We willen iedereen die geslaagd is feliciteren met het behalen van de volgende band!

Lees verder [...]

Clubexamens 5 januari 2017

Op donderdag 5 januari waren er weer clubexamens. Het harde werken is beloond, ondanks dat de lat steeds hoger wordt gelegd is iedereen geslaagd. We willen iedereen die geslaagd is van harte feliciteren met het behalen van de volgende band! Op naar de volgende!

Lees verder [...]

Olivier van Rooij geslaagd voor 1e Dan!

Ook dit jaar heeft weer de jaarlijkse Hanmudo seminar in Uden plaats gevonden. Dit jaar stond het seminar in het teken van controle en wedstrijd technieken. Op de vrijdag vóór het seminar zijn er weer examens afgenomen. Vanuit Hanmudo Bladel deed Olivier van Rooij zijn examen voor zijn eerste dan (zwarte band). Hiervoor is hij glansrijk geslaagd!

Lees verder [...]

Clubexamens 23 juni 2016

Op donderdag 23 juni waren er weer clubexamens. We willen iedereen die geslaagd is van harte feliciteren met het behalen van de volgende band! Op naar de volgende!

Lees verder [...]
Powered by CuteNews